Ta en viktig rolle i en unik bedrift

Vi søker etter

Hovmester 100 % fast stilling

Vi er en del av den sørsamiske reindriftsnæringa og vi jobber tett på og med naturen. Vi er et dedikert team som jobber for å skape en unik arbeidsplass som har kontroll på hele verdikjeden. Vi gjeter, slakter, foredler og selger et helt unikt produkt. I tillegg har vi skapt et unikt serveringslokale «koia» der vi serverer råvarer i en helt spesiell ramme. Vi er offensive i vårt tankesett og vi satser på opplevelsesturisme som bygger på våre stolte tradisjoner.

Vi trenger nå en person som kan være med å drifte vår satsning i koia. Her trenger vi en organisator og utviklingsorientert person som ser muligheter til å drive dette til å bli en enda mer besøkt restaurant/serveringssted. Du vil få personalansvar og være en viktig brikke i vår virksomhet. Du vil oppleve en variert hverdag og du vil også være med i foredling av våre produkter som vi selger selv, til restauranter og til dagligvare. Reinsdyrkjøtt er en helt unik råvare som får stadig mer oppmerksomhet og vi ser vekst potensiale i alle våre kanaler. Så vi sikter etter en person med stå på vilje, glimt i øyet og som bistår i den daglige driften. Sammen skal vi utvikle vårt konsept til å nå nye høyder.

Kvalifikasjoner:

– Ønskelig med erfaring fra organisasjon og ledelse
– God kjennskap til data
– Positiv og har stå-på-vilje
– Evner til å jobbe både selvstendig og godt sammen med andre
– Har mulighet til å jobbe noe fleksibelt i hektiske perioder
– Fordel med erfaring fra servering og restaurant

Vi tilbyr:

– Lønn etter avtale
– Fleksitid med muligheter for avspasering
– Godt arbeidsmiljø og dyktige medarbeidere
– Personalrabatt kjøttprodukter

Rørosrein har bakgrunn i den sørsamiske reindriftsnæringa i Rørosområdet og eies av reindriftsutøvere. Bedriften ligger i Røros sentrum. Røros har status som Verdensarv. Vi driver med nedskjæring og foredling av eget reinsdyrkjøtt med bla. tørking, røking og pølseproduksjon. Bedriften har vunnet mange priser for sine produkter og er svært kvalitetsbevisst. Vi driver med reiseliv i form av servering i gamme og opplevelsesbaserte produkter med reinsdyr. Det er høg kvalitet på tilbud i koia og svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester.

Tiltredelse ønskes så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til Eva Nordfjell Tlf 91915061

Skriftlig søknad med CV sendes til Rørosrein AS, Hagaveien 17, 7374 Røros eller e-post: eva@rorosrein.no