Meny Januar - Juni 2024
Det er viktig for oss å sette sammen menyer som gir mulighet til å utforske reinkjøttet i flere varianter. Vi har stort fokus på lokalmat, og det meste som blir servert kommer fra lokale råvarer og matprodusenter.
Middagsretter
Rein Takknemlighet
3-retter 725,- / 2-retter 655,-
Forrett: Varmrrøkt reinsstek med salat, potetsalat, og rista gresskarkjerner.
Hovedrett: Klassisk kjøttgryte. Reinsdyrkjøtt, rotgrønnsaker og potet. Tytingrømme.
Dessert: Blåbærpannacotta med tinnvedkrem.
Rein Glede
3-retter 755,- / 2-retter 675,-
Forrett: Ovnsbakt mild geitost med bakte beter, salat og honningrista valnøtter.
Hovedrett: Suovas, røkt reinskav, med smørdampa kål, potet,- og sellerirotpure, krema tytingsaus.
Dessert: Eplekake med vaniljeis og salt karamell.
Rein Kjærlighet
3-retter 835,- / 2-retter 755,-
Forrett: Varmrøkt fjellfiskkrem, med sylta agurk på rista brød.
Hovedrett: Reinsdyrfilet med sylta rødløk, grønnkål, kantareller og rotfruktchips. Hasselbackpotet og kantarellsaus.
Dessert: Tytingsylta pære med vaniljekrem.
Kan legges til lunsj/middag –
Ostetallerken: lokale oster, Knekks fra Rørosbaker´n, Rørosreins rabarbrachutney.
kr. 145,-
-
Bålkokt kaffe følger alltid med
-
Alle retter kan gjøres gluten-/laktosefrie. Gi beskjed om dette på forhånd.
Lunsjretter
Valgfri hovedrett og valgfri dessert. Kr. 520,-
- Gorpi med stuet mandelpotet og kantareller (Kvernet reinkjøtt kokt i nettmagen, røkt)
- Krema skogsoppsuppe med revet tørkakjøtt av rein og fritert ost/byggrynsball. Hjemmebakt brød.
- Lasagne med kjøtt av rein, salat og hjemmebakt brød.
- Reinsdyrbog braissert i øl og solbærsirup. Gulrotpuré og stekte poteter.
- Blåbærpannacotta med tinnvedkrem.
- Eplekake med vaniljeis og salt karamell.
Bålkokt kaffe følger alltid med.