Meny Januar - Juni 2024


Det er viktig for oss å sette sammen menyer som gir mulighet til å utforske reinkjøttet i flere varianter.  Vi har stort fokus på lokalmat, og det meste som blir servert kommer fra lokale råvarer og matprodusenter.

Middagsretter

Rein Takknemlighet

3-retter 725,- / 2-retter 655,-

Forrett: Varmrrøkt reinsstek med salat, potetsalat, og rista gresskarkjerner.

Hovedrett: Klassisk kjøttgryte. Reinsdyrkjøtt, rotgrønnsaker og potet. Tytingrømme.

Dessert: Blåbærpannacotta med tinnvedkrem.

Rein Glede

3-retter 755,- / 2-retter 675,-

Forrett: Ovnsbakt mild geitost med bakte beter, salat og honningrista valnøtter.

Hovedrett: Suovas, røkt reinskav, med smørdampa kål, potet,- og sellerirotpure, krema tytingsaus.

Dessert: Eplekake med vaniljeis og salt karamell.

Rein Kjærlighet

3-retter 835,- / 2-retter 755,-

Forrett: Varmrøkt fjellfiskkrem, med sylta agurk på rista brød.

Hovedrett: Reinsdyrfilet med sylta rødløk, grønnkål, kantareller og rotfruktchips. Hasselbackpotet og kantarellsaus.

Dessert: Tytingsylta pære med vaniljekrem.

Kan legges til lunsj/middag – 

Ostetallerken: lokale oster, Knekks fra Rørosbaker´n, Rørosreins rabarbrachutney.

kr. 145,-

  • Bålkokt kaffe følger alltid med

  • Alle retter kan gjøres gluten-/laktosefrie. Gi beskjed om dette på forhånd.

Lunsjretter

Valgfri hovedrett og valgfri dessert. Kr. 520,-

  • Gorpi med stuet mandelpotet og kantareller (Kvernet reinkjøtt kokt i nettmagen, røkt)
  • Krema skogsoppsuppe med revet tørkakjøtt av rein og fritert ost/byggrynsball. Hjemmebakt brød.
  • Lasagne med kjøtt av rein, salat og hjemmebakt brød.
  • Reinsdyrbog braissert i øl og solbærsirup. Gulrotpuré og stekte poteter.
  • Blåbærpannacotta med tinnvedkrem.
  • Eplekake med vaniljeis og salt karamell.

Bålkokt kaffe følger alltid med.