Jula 2020

Vi ønsker velkommen til ei trivelig førjulsopplevelse i Koia, med julebord for både bordbestilling og grupper på minimum 15 personer. For grupper; send henvendelse på skjema under, eller send mail til: koie@rorosrein.no, så tilrettelegger vi ut fra ønsker og behov.

Julebord med bordbestilling

Vi serverer vårt fantastiske julebord i omgivelser av tømmervegger, parafinlamper og åpent ildsted med svartkjelen hengende over. Vi ønsker våre gjester varmt velkommen, og du får sitte på reinsdyrskinn. Vi serverer reinsdyrdelikatesser fra egen produksjon, tilberedt med lokale råvarer. Vi har både varme og kalde retter. Måltidet avsluttes med desserter og bålkokt kaffe.

Vi ønsker at våre gjester skal oppleve nærhet både til hverandre og oss som vertskap. Vi forteller gjerne om hva vi driver med, den sør-samiske kulturen og reindrifta i området.

Oppgi om dere er familie eller ikke, jmf helsemyndighetenes anbefalinger om bordplassering og 1 meters avstand. Vi følger helsemyndighetenes anvisninger i forhold til koronasmitte. Alle som bestiller bord må være friske. Ved andre henvendelser kan du ta kontakt med oss på tlf. 977 61 513 eller koie@rorosrein.no

Datoer for bestilling

20.-21. november kl 18.00
28. november kl 18.00
3. desember kl 19.00-22.00
4. desember kl 12.00-15.00 Julelunch
4. desember kl 19.00-22.00 FULLT

5. desember kl 13.00-16.00 Julelunch

5. desember kl 19.00-22.00
11.-12. desember kl 18.00-21.00
18. desember kl 18.00-21.00

19. desember FULLT

Priser

Julelunch kr 398,-/pers.
Julebord  kr 595,-/pers.

Drikke kommer utenom, vi har alle rettigheter.
Selv om vi har god varme og reinsdyrskinn å sitte på, er det lurt å ha varme sko og en ekstra ullgenser. Vi følger anbefalingene jmf. korona, og har håndsprit lett tilgjengelig, samt god plass mellom bordene.

Sjekk tilgjengelighet for Koia

Ankomst:

Avreise:

Gjester:

Barn:

 

 

Søker...

Skriv inn din informasjon

0

Discount:






kr

Sammendrag

Takk for din reservasjon! Vi har nettopp sendt deg en e-post på med denne informasjonen:

Ankomst: - Endre
Avreise: - Endre
Opphold:
Gjester: - Endre
Opphold: - Endre

Oppholdspris: kr
Price includes:
Options price: - kr
Coupon discount amount: kr
Discount amount: kr

Totalbeløp kr

Velkommen til Røros!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Vennligst vent...

 

Koia - Gåetie

Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.

I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.

-Smaken av evigheten-

Greit å vite

  • Det er plass til 70 personer i Koia.
  • Ta på godt med klær, særlig vinterstid.
  • Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.
  • Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.
  • Gruppebooking på min. 15 pers., minst en uke før.
  • Kan kombineres med våre aktiviteter.

Hele gruppen må velge samme meny!

Arrangement

Vi skreddersyr arrangement for:

  • Lag og foreninger
  • Bedrifter
  • Julebord
  • Bursdager
  • Barnedåp
  • Bryllupsfest
  • Skolejubileum

Kan kombineres med våre aktiviteter.
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Minimum 15 pers.

Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf. 977 61 513.

Hele gruppen må velge samme meny!

Forretter

Røkt fjellrøye servert med syltet rødløk, Rørosrømme, fersk dill og ristet brød.

Ulike reinsdyrdelikatesser, slik som tørket kjøtt, varmrøkt stek, Spell-Ola pølse, tunge servert med hjemmelaget flatbrød, tyttebærrømme.

Margebein – tradisjonell samisk mat.

Hovedretter

Reinsdyrskav, servert med potetmos av mandelpotet, salat og tyttebærrømme.

Reinsdyrfilet, servert med bakte mandelpoteter, rotbakte grønnsaker og saus av kantarell og løk.

Bidos, kokt reinsdyrkjøtt med høstens grønnsaker, servert med hjemmelaget flatbrød.

Dessert

Multekrem og hjemmelaget kromgoro og bålkokt kaffe.

Varm, krydret blåbærsuppe servert med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet.

Tjukkmjølkspannacotta servert med blanding av ulike skogsbær.