Besøk oss enten for julelunsj eller julebord i den koselige koia vår

3-retters biffaften 22.10

Fredag 22.10 serverer vi en herlig 3-retters i koia.

Forrett: Rakfiskrullade av årets selvlagte rakfisk i lemse fra Kalsa gårdsbakeri, rørossmør, rørosrømme, mandelpotet, rødbete og rødløk.

Hovedrett: Rørosviddas perle, mørbrad av rein, med bakte rotgrønnsaker, saltbakt mandelpotet og morkelsaus.

Dessert: Lun krydret rabarbrasuppe med pisket rørosrømme.

Pris: 615,-

Book bord:

Julelunsj

Vi er åpen for bordbestilling for julelunsj lørdag 4.12 og lørdag 11.12.

Pris pr. person 410,-
Barn (t.o.m 13 år) 250,-

Book her

Julebord

Vi er åpen for bordbestilling for julebord. Det blir servert en fantastisk buffét med reinkjøtt fra egen produksjon, lokale råvarer, både varme og kalde retter.

Pris pr. person 630,-
Barn (t.o.m 13 år) 330,-

Book her

Koia - Gåetie

Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.

I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.

-Smaken av evigheten-

Greit å vite

  • NB! Viktig å oppgi antall husstander og telefonnummer slik at vi overholder smittevernsregler
  • Koia blir godt oppvarmet på forhånd, men det kan være lurt å ta med ekstra klær i tilfelle
  • Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.
  • Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.

Arrangement

Vi skreddersyr arrangement for:

  • Lag og foreninger
  • Bedrifter
  • Julebord
  • Bursdager
  • Barnedåp
  • Bryllupsfest
  • Skolejubileum

Kan kombineres med våre aktiviteter.
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Minimum 15 pers.

Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf. 977 61 513.

Hele gruppen må velge samme meny!

Forretter

Røkt fjellrøye servert med syltet rødløk, Rørosrømme, fersk dill og ristet brød.

Ulike reinsdyrdelikatesser, slik som tørket kjøtt, varmrøkt stek, Spell-Ola pølse, tunge servert med hjemmelaget flatbrød, tyttebærrømme.

Margebein – tradisjonell samisk mat.

Hovedretter

Reinsdyrskav, servert med potetmos av mandelpotet, salat og tyttebærrømme.

Reinsdyrfilet, servert med bakte mandelpoteter, rotbakte grønnsaker og saus av kantarell og løk.

Bidos, kokt reinsdyrkjøtt med høstens grønnsaker, servert med hjemmelaget flatbrød.

Dessert

Multekrem og hjemmelaget kromgoro og bålkokt kaffe.

Varm, krydret blåbærsuppe servert med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet.

Tjukkmjølkspannacotta servert med blanding av ulike skogsbær.