Høsten 2020

Koia er åpen for bordbestilling for tirsdag den 15. september, kl 18:00.
Nyt et bedre måltid i Koia, med levende flammer og parafinlamper som gir den rette stemninga for en annerledes og trivelig høstkveld.
Vi serverer en 2-retters med reinsdyrfilet av flatbiff servert med bakt mandelpotet, fløtekokte rotfrukter og vaniljesjy.
Til dessert byr vi på varm, krydret rabarbrasuppe med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet og bålkaffe fra svartkjelen.
Kr 499,- per person

Ved bestilling

Oppgi om dere er familie eller ikke, jmf helsemyndighetenes anbefalinger om bordplassering og 1 meters avstand.
Vi følger helsemyndighetenes anvisninger i forhold til koronasmitte.

Alle som bestiller bord må være friske.

Høsten 2020

Koia er åpen for bordbestilling for tirsdag den 15. september, kl 18:00.
Nyt et bedre måltid i Koia, med levende flammer og parafinlamper som gir den rette stemninga for en annerledes og trivelig høstkveld.
Vi serverer en 2-retters med reinsdyrfilet av flatbiff servert med bakt mandelpotet, fløtekokte rotfrukter og vaniljesjy.
Til dessert byr vi på varm, krydret rabarbrasuppe med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet og bålkaffe fra svartkjelen.
Kr 499,- per person

Ved bestilling

Oppgi om dere er familie eller ikke, jmf helsemyndighetenes anbefalinger om bordplassering og 1 meters avstand.
Vi følger helsemyndighetenes anvisninger i forhold til koronasmitte.

Alle som bestiller bord må være friske.

Sjekk tilgjengelighet for Koia

Ankomst:

Avreise:

Gjester:

Barn:

 

 

Søker...

Skriv inn din informasjon

0

Discount:






kr

Sammendrag

Takk for din reservasjon! Vi har nettopp sendt deg en e-post på med denne informasjonen:

Ankomst: - Endre
Avreise: - Endre
Opphold:
Gjester: - Endre
Opphold: - Endre

Oppholdspris: kr
Price includes:
Options price: - kr
Coupon discount amount: kr
Discount amount: kr

Totalbeløp kr

Velkommen til Røros!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Vennligst vent...

 

Koia - Gåetie

Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.

I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.

-Smaken av evigheten-

Greit å vite

  • Det er plass til 70 personer i Koia.
  • Ta på godt med klær, særlig vinterstid.
  • Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.
  • Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.
  • Gruppebooking på min. 15 pers., minst en uke før.
  • Kan kombineres med våre aktiviteter.

Hele gruppen må velge samme meny!

Arrangement

Vi skreddersyr arrangement for:

  • Lag og foreninger
  • Bedrifter
  • Julebord
  • Bursdager
  • Barnedåp
  • Bryllupsfest
  • Skolejubileum

Kan kombineres med våre aktiviteter.
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Minimum 15 pers.

Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf. 977 61 513.

Hele gruppen må velge samme meny!

Forretter

Røkt fjellrøye servert med syltet rødløk, Rørosrømme, fersk dill og ristet brød.

Ulike reinsdyrdelikatesser, slik som tørket kjøtt, varmrøkt stek, Spell-Ola pølse, tunge servert med hjemmelaget flatbrød, tyttebærrømme.

Margebein – tradisjonell samisk mat.

Hovedretter

Reinsdyrskav, servert med potetmos av mandelpotet, salat og tyttebærrømme.

Reinsdyrfilet, servert med bakte mandelpoteter, rotbakte grønnsaker og saus av kantarell og løk.

Bidos, kokt reinsdyrkjøtt med høstens grønnsaker, servert med hjemmelaget flatbrød.

Dessert

Multekrem og hjemmelaget kromgoro og bålkokt kaffe.

Varm, krydret blåbærsuppe servert med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet.

Tjukkmjølkspannacotta servert med blanding av ulike skogsbær.