Besøk oss for  julebord i den koselige koia vår

Julebord

Vi er åpen for bordbestilling for julebord. Det blir servert en fantastisk buffét med reinkjøtt fra egen produksjon, lokale råvarer, både varme og kalde retter.

Pris pr. person 630,-
Barn (t.o.m 13 år) 330,-

Book her

Arrangement

Vi skreddersyr arrangement for:

  • Lag og foreninger
  • Bedrifter
  • Julebord
  • Bursdager
  • Barnedåp
  • Bryllupsfest
  • Skolejubileum

Kan kombineres med våre aktiviteter.

Foredrag med eller uten lysbilder, 30-45 minutter. Foredraget kan spisses etter kundens ønske kr 2500,-
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Minimum 15 pers. For grupper under 15 kommer koieleie kr. 3000,- i tillegg. 

Hele gruppen må velge samme meny!

Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf. 977 61 513.

Meny november 2021 - mai 2022


Forretter

  • Kremet skogsoppsuppe, laget på selvplukkede kantareller, steinsopp og aromasopp, krutonger,timianolje
  • Kremet, røkt fiskesuppe, med lokal fisk, finskåret rotgrønnsaker, dillolje
  • Reinsdyrbuljong, med rotgrønnsaker, reinsdyrkjøtt og margbein
  • Carpaccio av reinsdyrfilèt, salat, ost fra Galåvolden gård
  • Byggrynsrisotto med rørosrømme, sopp og suovas

Hovedretter

  • Rosastekt reinsdyrfilet av flatbiff, sellerirotpuré, sopp, løk, viltkremsaus og poteter
  • Kokt reinsdyr,(bidos), med rotgrønnsaker og mandelpoteter. Kan serveres med blodklimp, koktog røkttunge. Tillegg kr: 35,-
  • Reinsdyrskank med sellerirotpure, sopp, viltsaus og poteter
  • Rørosreins juletallikk: Pinnekjøtt av rein, rull, julepølse med, rødkål, rotmos og mandelpotet fra Rendalen. Flatbrød fra Rørosbaker`n. Serveres i november/desember

Desserter

  • Pære/mandelterte med multeis fra Galåvollen Gård og skogsbær
  • Sesongens bær med cookie-crumble og vaniljekrem
  • Rabarbraconsommè med pisket rørosrømme
  • Lokale oster med tilbehør.

Lunsjretter

  • Rørosreins tapasplate. Et utvalg av Rørosreins produkter servert på ei fjøl med rødkål, egg fra Galåvollen gård og flatbrød fra Rørosbaker`n
  • Suovas. Varmrøkt, saltaflatbiff og bogplomme; skavet, i fløte/rømmesaus med rotmos og tyttebær.
  • Reinsdyr-wraps. Skav med salat, tyttebærrømme i tynnbrød fra Kalsa Gårdsbakeri.

Priser

2-retters lunsj. Lunsjrett og valgfri dessert kr: 465,-

2.retters middag Hovedrett og valgfri forrett eller dessert kr 565,-

3-retters middag; valgfri forrett, hovedrett og dessert kr 665,-

4-retters middag; Hovedrett, valgfrie forretter/desserter kr 710,-

5-rettersmiddag;Hovedrett, valgfrie forretter/desserter kr 765,-

Minimum 15 personer. Alle må ha samme meny.

Koia - Gåetie

Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.

I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.

-Smaken av evigheten-

Greit å vite

  • Koia blir godt oppvarmet på forhånd, men det kan være lurt å ta med ekstra klær i tilfelle
  • Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.
  • Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.