Sjekk tilgjengelighet for Koia

Ankomst:

Avreise:

Gjester:

Barn:

 

 

Søker...

Skriv inn din informasjon

Sammendrag

Takk for din reservasjon! Vi har nettopp sendt deg en e-post på med denne informasjonen:

Ankomst: - Endre
Avreise: - Endre
Opphold:
Gjester: - Endre
Opphold: - Endre

Oppholdspris: kr
Options price: - kr

Totalbeløp kr

Velkommen til Røros!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Vennligst vent...

Koia - Gåetie

Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.

I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.

-Smaken av evigheten-

Greit å vite

Det er plass til 70 personer i Koia.

Ta på godt med klær, særlig vinterstid. Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.

Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.

Gruppebooking på min. 15 pers., minst en uke før.

Kan kombineres med våre aktiviteter.

Hele gruppen må velge samme meny

Arrangement

Vi skreddersyr arrangement for
Lag og foreninger
Bedrifter
Julebord
Bursdager
Barnedåp
Bryllupsfest
Skolejubileum

Kan kombineres med våre aktiviteter.
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Minimum 15 pers.

Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf. 980 13 268

Hele gruppen må velge samme meny

Forretter

Røkt fjellrøye servert med syltet rødløk, Rørosrømme, fersk dill og ristet brød.

Ulike reinsdyrdelikatesser, slik som tørket kjøtt, varmrøkt stek, Spell-Ola pølse, tunge servert med hjemmelaget flatbrød, tyttebærrømme.

Margebein – tradisjonell samisk mat.

Hovedretter

Reinsdyrskav, servert med potetmos av mandelpotet, salat og tyttebærrømme.

Reinsdyrfilet, servert med bakte mandelpoteter, rotbakte grønnsaker og saus av kantarell og løk.

Bidos, kokt reinsdyrkjøtt med høstens grønnsaker, servert med hjemmelaget flatbrød.

Dessert

Multekrem og hjemmelaget kromgoro og bålkokt kaffe.

Varm, krydret blåbærsuppe servert med pisket gourmetrømme fra Rørosmeieriet.

Tjukkmjølkspannacotta servert med blanding av ulike skogsbær.

Gårdsutsalget er åpent hver lørdag fra kl. 10 - 14