Hamburger av reinsdyr
Foto: Rob Veldhuis
Forhåndsbestilles. Selges i kasse, 5 kg.
Reinsdyrkjøtt er sunnere enn kjøtt fra storfe og gris. Det er ikke bare på grunn av det lave, sunne fettinnholdet. Reinsdyrkjøtt har også et langt høyere innhold av vitaminer og mineraler.
Helsefortrinnene med reinsdyrkjøtt henger sammen med at reinsdyr store deler av året er ute på milelange beiter, får mye fysisk aktivitet og spiser lav, lyng, urter og bær, som er proppfulle av antioksidanter.
Den antioksidantrike næringen fører dessuten til at kjøttet har mye lengre holdbarhet ved fryselagring enn husdyrkjøtt.
Reinsdyrburger med kantareller og multedressing
Tekst og bilde © matprat.no
Med reinsdyrkjøtt, multer og kantareller vil denne burgeren garantert gi deg smaken av storslått norsk natur!
Kos.
Middels.
20-40 minutter.
Burger Bonanza
Tekst og bilde © matprat.no
Med unntak av noen fantastiske burgersteder rundt om i verden, er det ytterst få burgere som smaker like godt som de du lager på ditt eget kjøkken!