Indrefilet med pære, potet og sopp
Tekst og bilde © matprat.no
Noen ganger er kun det beste godt nok. Reinsdyrfilet er et råstoff som gir garantert store matopplevelser. Dette er perfekt mat å invitere gjester på!
Til 4 personer.
Middels.
40-60 minutter.
Ytrefilet med portvinssaus
Tekst og bilde © matprat.no
Reinsdyr er selve «urdyret», og reinsdyrkjøtt er en kvalitetsråvare vi har all grunn til å være stolte av her i Norge. Med reinsdyrfilet kan du enkelt lage festmat i en ren gourmetklasse! Rødbeter og neper får en deilig sødme når de kokes, og blir et kjempegodt tilbehør.
Til 4 personer.
Middels.
40-60 minutter.
Reinsdyrstek med Hasselbackpoteter og kokte grønnsaker
Tekst og bilde © matprat.no
Fordelen med stek er at den kan gjøres klar dagen i forveien, så du har bedre tid på festdagen.
Til 6 personer.
Middels.
Over 60 minutter.