Indrefilet med pære, potet og sopp

Tekst og bilde © matprat.no
Noen ganger er kun det beste godt nok. Reinsdyrfilet er et råstoff som gir garantert store matopplevelser. Dette er perfekt mat å invitere gjester på!

  Til 4 personer.
  Middels.
  40-60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Ytrefilet med portvinssaus

Tekst og bilde © matprat.no
Reinsdyr er selve «urdyret», og reinsdyrkjøtt er en kvalitetsråvare vi har all grunn til å være stolte av her i Norge. Med reinsdyrfilet kan du enkelt lage festmat i en ren gourmetklasse! Rødbeter og neper får en deilig sødme når de kokes, og blir et kjempegodt tilbehør.

  Til 4 personer.
  Middels.
  40-60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Reinsdyrstek med Hasselbackpoteter og kokte grønnsaker

Tekst og bilde © matprat.no
Fordelen med stek er at den kan gjøres klar dagen i forveien, så du har bedre tid på festdagen.

  Til 6 personer.
  Middels.
  Over 60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Gårdsutsalget er åpent lørdager fra kl. 10:00-14:00

Rørosrein

Hagaveien 17, 7374 Røros
Du finner oss her »
Utsalgssteder »

(+47) 979 74 966
post@rorosrein.no

Vareutvalget

Produktene kan kjøpes fra vårt gårdsutsalg.
NB! Vi gjør oppmerksom på at bredden i vareutvalget vil variere med årstid. Alle produktene vil altså ikke være tilgjengelig til en hver tid.
Største vareutvalget finnes før jul.

En smak av evighet

Vi er en sørsamefamilie som til daglig har vårt virke som reindriftsutøvere i Rørosområdet. Vi ønsker å dele litt av denne spesielle tradisjonen med dere ved at dere kommer på besøk til oss på gården der vi bor.