En smak av evighet
Koia - Gåetie
Koia vår er bygd etter gammel samisk tradisjon, slik samene i skogsområdene bygde sine koier. Den er bygd i 8-kant, og laftet i tømmer. 8-kanten symboliserer de «åtte årstidenes folk». Samefolket har alltid hatt og har fortsatt 8 årstider. Det vil vi fortelle mer om når du besøker Koia.
I Koia ønskes du velkommen av vertskapet og slår deg ned på varme reinskinn rundt ildstedet der svartkjelen henger klar. Med levende lys og en lun atmosfære, får du servert det beste vi kan tilby fra Rørosvidda, med god drikke til.
Greit å vite
- Koia blir godt oppvarmet på forhånd, men det kan være lurt å ta med ekstra klær i tilfelle
- Det kan forekomme bålrøyk, så bruk klær som kan vaskes.
- Vi har alle rettigheter, det er ikke lov å nyte medbrakt.
- Minimumsantall for bestillinger er 25 personer
Meny Juli-Desember 2024
Det er viktig for oss å sette sammen menyer som gir mulighet til å utforske reinkjøttet i flere varianter. Vi har stort fokus på lokalmat, og det meste som blir servert kommer fra lokale råvarer og matprodusenter.
Kommende arrangement
Booke bord uten å leie hele koia?
Innimellom har vi koia åpen for bordbestilling. Da kan alle som ønsker booke bord, og dere får derfor ikke ha koia alene. Likevel et fint alternativ om dere er få eller ikke ønsker å leie hele koia alene.
Klikk på datoene for å se meny,
klokkeslett for bordsetting, og for booking.
Julebord i koia
Ingenting er som julebord i det vakre vinterparadiset Røros, og koia vår er som skapt for å finne julestemningen. Med lune tømmervegger, levende flammer og reinsdyr som trasker stille i vintermørket er du garantert julestemning fra begynnelse til slutt.
Prøv vår smakfulle julemeny som består av egenproduserte juleretter av reinsdyr og andre lokale råvarer.
Vi gjør dette til en opplevelse som passer både for din bedrift og familie. Ta kontakt for en prat!
Spise i koia under julemarkedet?
Under julemarkedet på Røros har vi både lunsj og middagsservering i koia!
Lunsjmeny
Koldttallerken: varmrøkt stek, rull, spikkjipølse. Potetsalat, tytingrømme og rørosbakerens flatbrød.
Dessert: Moltekrem og bålkokt kaff
Middagsmeny
Hjemmelaget gløgg ved ankomst
Forrett: Rørosreins koldtallerken: 3 av våre egne kjøttprodukter, hjemmelaget potetsalat, tytingrømme og Rørosbakerns flatbrød.
Hovedrett: Pinnekjøtt og julepølse av rein. Rotmos, hjemmelaget rødkål og julesaus. Kokte poteter.
Dessert: Moltekrem og bålkokt kaffe.
Ønsker du å leie koia?
Vi skreddersyr arrangement for:
- Lag og foreninger
- Bedrifter
- Julebord
- Bursdager
- Barnedåp
- Bryllupsfest
- Skolejubileum
Kan kombineres med våre aktiviteter.
Foredrag med eller uten lysbilder, 30-45 minutter. Foredraget kan spisses etter kundens ønske kr 3200,-
Må bestilles minst 1 uke i forveien.
Vi tar imot gruppebestilling på minimum 25 pers.
Velg en av våre sesongtilpassende menyer. OBS – Hele gruppen må velge samme meny!
Ta kontakt for tilbud på koie@rorosrein.no eller tlf 97974966
Ta kontakt for å skreddersy ditt arrangement
Har du vært påbesøk hos oss?
Vi ønsker din tilbakemelding slik at vi kan bli bedre!