Koia hos Rørosrein. Foto: Tom Gustavsen

Martnasbord i koia 2020

Vi har åpent tirsdag – lørdag fra kl 13 – 16.
Tirsdag og onsdag 18 – 21.

Vi har dekket vårt fantastiske koldtbord, med varme og kalde retter av reinsdyr, gode salater, lokale oster, hjemmelagde desserter og selvfølgelig bålkokt kaffe.

Koia er 8-kantet og bygd i tømmer og stein, den har åpent ildsted og levende lys. Her sitter dere på benker bekledd med reinskinn i en sirkel rundt bålet.

Koia blir godt varmet opp før besøk, men det er alltid lurt å ta på gode sko og en ekstra ullgenser i den kalde årstiden.

Rørosrein er stolt av å kun bruke lokale råvarer til vårt smaksrike kjøtt fra egen reinsdyrflokk.

Vi har alle rettigheter i koia.

 

Pris: Kr 398,-/pers.
Vi har alle rettigheter.

BUERIE BÅETEME!


Anders Jektvik

Utsolgt: Intimkonsert i Koia med Anders Jektvik

Stemningsfull og underfundig vise-pop med tekster på dialekt!
Anders Jektvik holder intimkonsert i Hagakoia fredag 24. januar 2020 kl 19:30.

Det er mulig å kjøpe en enkel matrett.
Alle rettigheter

Dørene åpner kl 19.

Konserten er utsolgt!

Hitterværingen Anders Jektvik (33) er oppdratt i musikkens ånd, og har lært å spille av sin far, og ved å høre på blant annet Mark Knopfler. Han plukker nå gitar med uvanlig følelse og snert. Likevel er det stemmen som er hans fremste signatur, der han høres ut som en mellomting mellom Leonard Cohen og Chris Rea.

Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd da han tok andreplass i Norske Talenter i 2012, med låtetene «Bare saind» og «Tøv». Og mange fikk opp ørene for den humoristiske siden av ham med låta «Rampa (Colan her)», der han parodierer en spillejobb sammen med Åge Aleksandersen, som ble starten på vennskapet med Rockekongen. Åge kom kort tid etterpå med tilsvaret «Sangen om Rampa» på nettversjonen av albumet Sukker og Salt (2014).

Sangene til mannen med den store stemmen handler om alt fra dobbeltmoral (Lakkskoferie) og hverdagsløgn (No som ailt e bra) til tro og tvil (Likevæl ei bønn). Samtidig som han også viser et stort hjerte for de som sliter, gjennom sanger som «Siste Holdeplass», om nedleggingen av rusomsorgen i Trondheim.
«Bare Saind» fra debutalbumet «Aill Kjeinne Aill» er hans største radiolåt, og ble i 2013 den nest mest spilte låta på NRK P1, kun slått av Bjørn Eidsvåg. Begge hans tidligere album har vært blant de mest streamede i Trøndelag.

Anders Jektvik slapp sitt tredje soloalbum «Sei det igjæn» i 2015.

«Sei det igjæn» føyer seg inn i den jektvikske hverdagsrealismen, der ting ikke alltid er som de en gang var, og folk ikke alltid sier det de egentlig mener. Albumet er produsert av Ole Jonas Storli, som også har produsert Jektviks tidligere album.