Rørosrein har bakgrunn i den sørsamiske reindriftsnæringa i Rørosområdet og eies av reindriftsutøvere samt Torgeir Mjør Grimsrud. Bedriften ligger i Røros sentrum og Røros har status som Verdensarv. Vi driver med nedskjæring og foredling av reinsdyrkjøtt og produksjonen spenner vidt fra pølseproduksjon, røyking, tørking og øvrig bearbeiding. I tillegg driver vi med reiseliv i form av servering i gamme og opplevelsesbaserte produkter med reinsdyr. Bedriften har vunnet mange priser for sine produkter og er svært kvalitetsbevisst.

I forbindelse med at vår nåværende daglig leder går over i annen stilling i bedriften søker vi derfor etter hennes erstatter.

Som daglig leder i Rørsorein vil du arbeide innen en spennende bransje med fantastiske produkter, men først og fremst vil du jobbe med engasjerte mennesker – både på kundesiden og kollegaer. Du vil lede en organisasjon bestående av 17 dyktige medarbeidere, så du må trives i rollen som leder og motivere og utvikle dine medarbeidere.

Din viktigste oppgave blir å strukturere Rørosrein, videreutvikle strategien og levere på denne. Du vil ha det totale overordnede ansvar for de økonomiske resultater, planleggingen av aktiviteter og vil være aktiv på alle områder i bedriften. Du vil samarbeide tett med eiere og styret. Rørosrein er en bedrift i utvikling og med store ambisjoner. Våre kunder og bransjen som en helhet er i kontinuerlig endring så du må kunne omstille bedriften deretter, jobbe strukturert og effektiv og ha stort pågangsmot.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Du må:

– ha en motiverende og inkluderende lederstil

– gjerne ha erfaring fra bransjen – komplimentert med salgs/KAM erfaring

– være en lagspiller og delta i daglige gjøremål

– ha evne til å ivareta, utvikle og fornye kundeavtaler

– ha god økonomisk forståelse

– være markedsorientert og omsette dette til strategi og planer

– være strukturert og klare å prioritere, samt ha en sterk gjennomføringsevne

 

Vi tilbyr:

– konkurransedyktige betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver i en veldig spennende bedrift med mange muligheter. Tett samarbeide og sparring med eiere og styret.

 

Søknadsfrist: 30. Desember

Tiltredelse etter avtale:

Spørsmål om stillingen rettes styreleder Margit Aarnes Krog tlf. 920 639 90 Skriftlig søknad med CV sendes til styremedlem Lasse Søgaard på: Lasse@sogaard.org.