Rørosrein har bakgrunn i den sørsamiske reindriftsnæringa i Rørosområdet og eies av reindriftsutøvere. Bedriften ligger i Røros sentrum og Røros har status som Verdensarv. Vi driver med nedskjæring og foredling av eget reinsdyrkjøtt med bla. tørking, røking og pølseproduksjon. Vi driver med reiseliv i form av servering i gamme og opplevelsesbaserte produkter med reinsdyr. Bedriften har vunnet mange priser for sine produkter og er svært kvalitetsbevisst.

Vi søker etter

Kokk 100 % fast stilling

Vi søker etter en kokk som ønsker å være med oss videre i utviklingen av vår bedrift. Du vil få ansvar for planlegging av menyer og matlaging til vår spesielle restaurant – en koie med åpent ildsted. Du vil få stor frihet til å utvikle menyer med reinsdyrkjøtt som hovedråvare og samtidig ta del i samiske mattradisjoner med reinsdyrkjøtt og andre råstoffer fra naturen som naturlig nok hører til menyen våre gjester får servert.

Kvalifikasjoner:

– Fagbrev som kokk

– Ønsker å være med å videreutvikle bedriften

– Positiv og har stå-på-vilje

– Har evne til å jobbe både selvstendig og godt sammen med andre

– Har mulighet til å jobbe noe fleksibelt i hektiske perioder

– Må snakke og beherske norsk eller svensk

Vi tilbyr:

– Lønn etter avtale

– Fleksitid med muligheter for avspasering

– Behjelpelig med å skaffe bolig

– Godt arbeidsmiljø og dyktige medarbeidere

Søknadsfrist: 17.juli

Tiltredelse ønskes så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Eva Nordfjell Tlf 91915061

Skriftlig søknad med CV sendes til Rørosrein AS, Hagaveien 17, 7374 Røros eller e-post: eva@rorosrein.no