Den siste tiden har vi jobbet med en splitter ny meny, som virkelig gir muligheter til å utforske reinkjøttet i flere varianter. Vi har stort fokus på lokalmat, og det meste som blir servert kommer fra lokale råvarer og matprodusenter.
Forretter
- Bålbakt ørret, med persillerotpurè, syrlig smørsaus, beter og vårløk.
- Aquavittgravet reinsdyrfilèt, med salat og tyttebærrømme.
- Frityrstekt polenta, med ost fra Galåvolden gård. Serveres med varmrøkt reindyrstek i tynne skiver, grilla paprika og Rørosreins grønne urtesaus.
Hovedretter
- Tjelknøl, langtidsstekt reinsdyrstek lagt i lake med varm potetsalat og rotmos, tyting.
- Urtestekt reinsdyrfilèt med sellerirotpurè, spinat, sopp og timiansjy, saltbakte poteter.
- Rørosviddas Perle, rosastekt mørbrad med beter, sopp, honningbakte gulerøtter, hasselbackpoteter og viltsaus.
- Rørosreins juletallik med pinnekjøtt, kjøttrull og julepølse av rein. Serveres med rotmos, rødkål og mandelpoteter. Tilgjengelig november og desember.
Desserter
- Sitronterte med italiensk marengs og flamberte skogsbær.
- Sjokoladeterte med karamellisert multe og pisket vaniljerømme.
- Blåbærsuppe med pisket rørosrømme
- Lokale oster med Rørosreins rabarbrachutney og Knekks fra Rørosbaker’n.
Lunsjmeny
- Varmrøkt stek med salat, ost, ristede pinjekjerner, bakte rødbeter. Serveres med Rørosreins grønne urtesaus.
- Rørosreins pølse med kvann, varm potetsalat, sylta rødløk og rotgrønnsaker.
- Pastrami i laejpie fra Kalsa gårdsbakeri med salat og tyttebærrømme.
- Bakt potet med souvas, salat og tyttebærrømme.
- Viltgryte med sesongens grønnsaker og mandelpotetstappe.
- Osso Bovtse, langtidsstekt skivet skank, kokt i rødvin og urter med potetmos og rotgrønnsaker.
Priser
Lunsj
2-retters lunsj. Lunsjrett og valgfri dessert kr: 475,-
Middag
2-retters kr. 595,-
3-retters kr. 675,-
4-retters kr. 710,-
5-retters kr. 795,-
Bålkokt kaffe føler alltid med.
Alle må samme meny.