Den siste tiden har vi jobbet med en splitter ny meny, som  virkelig gir muligheter til å utforske reinkjøttet i flere varianter. Vi har stort fokus på lokalmat, og det meste som blir servert kommer fra lokale råvarer og matprodusenter.

Forretter

  • Bålbakt ørret, med persillerotpurè, syrlig smørsaus, beter og vårløk.
  • Aquavittgravet reinsdyrfilèt, med salat og tyttebærrømme.
  • Frityrstekt polenta, med ost fra Galåvolden gård. Serveres med varmrøkt reindyrstek i tynne skiver, grilla paprika og Rørosreins grønne urtesaus.

Hovedretter

  • Tjelknøl, langtidsstekt reinsdyrstek lagt i lake med varm potetsalat og rotmos, tyting.
  • Urtestekt reinsdyrfilèt med sellerirotpurè, spinat, sopp og timiansjy, saltbakte poteter.
  • Rørosviddas Perle, rosastekt mørbrad med beter, sopp, honningbakte gulerøtter, hasselbackpoteter og viltsaus.
  • Rørosreins juletallik med pinnekjøtt, kjøttrull og julepølse av rein. Serveres med rotmos, rødkål og mandelpoteter. Tilgjengelig november og desember.

Desserter

  • Sitronterte med italiensk marengs og flamberte skogsbær.
  • Sjokoladeterte med karamellisert multe og pisket vaniljerømme.
  • Blåbærsuppe med pisket rørosrømme
  • Lokale oster med Rørosreins rabarbrachutney og Knekks fra Rørosbaker’n.

Lunsjmeny

  • Varmrøkt stek med salat, ost, ristede pinjekjerner, bakte rødbeter. Serveres med Rørosreins grønne urtesaus.
  • Rørosreins pølse med kvann, varm potetsalat, sylta rødløk og rotgrønnsaker.
  • Pastrami i laejpie fra Kalsa gårdsbakeri med salat og tyttebærrømme.
  • Bakt potet med souvas, salat og tyttebærrømme.
  • Viltgryte med sesongens grønnsaker og mandelpotetstappe.
  • Osso Bovtse, langtidsstekt skivet skank, kokt i rødvin og urter med potetmos og rotgrønnsaker.

Priser

Lunsj
2-retters lunsj. Lunsjrett og valgfri dessert kr: 475,-

Middag

2-retters kr. 595,-
3-retters kr. 675,-
4-retters kr. 710,-
5-retters kr. 795,-

Bålkokt kaffe føler alltid med.
Alle må samme meny.

Les mer om koia og hvordan du kan booke her