Lokalmat-Torg i parken på Nilsenhjørnet

Møt oss sammen med et utvalg lokalmatprodusenter i parken på Nilsenhjørnet

hver tirsdag fra 7. juli – 4. august kl 11-17

Her får du kjøpt dagens lunch, is, kaffe og egenproduserte varer.

Sted: Parken på Nilsehjørnet

Utstillere:

Moseng Gård er den sørligste gården i Moseng-grenda i Os kommune nord i Hedmark. Her har Stig drevet økologisk siden 2008. I 2011 ble drifta lagt om til kjøttproduksjon med løsdriftsfjøs for circa 20 voksne dyr og like mange kalver og ungdyr. Med Røros Slakteri og Røroskjøtt på laget blir også siste reis for dyra kort og så rolig som mulig. Slikt blir det godt kjøtt av.

Galåvolden Gård er regionens ledende leverandør av ferske gårdsegg og spennende gårdsmat. De foredler egne råvarer av egg, mjølk, storfekjøtt og hønsekjøtt til mange spennende produkter. Produkter med full sporbarhet på alle råvarer og ekte håndtverkskvalitet.

Stensaasen Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og er et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri. De selger reinsdyrkjøtt, elg, hjort, fisk og annet vilt.

Fjellurt driver vi fram utplantingsplanter fra frø og stiklinger, planter ut- og steller og høster frodige planter med håndkraft, og tørker og foredler. Urtene dyrkes i økologiske hager, eller høstes viltvoksende i Rørosregionen.

Rørosrein foredler reinsdyrkjøtt fra egen produksjon, sammen med reindrift og formidling av Sørsamisk kultur og tradisjon. Har egen servering, catering og aktivitet med reinsdyr.