Bestill vår sommermeny i Koia!

Kun 30 plasser hver kveld!

9.-11. juli kl 19.00:
Meny: Spekemat fra egen produksjon; tørket reinsdyrkjøtt, Spell-Ola, Bare Rein, spikkjiklubb, kokt reinsdyrtunge, varmrøkt hjerte, eggerøre, økologisk tjukkmelk, skjørost og rømme fra Rørosmeieriet. Krydret rabarbrasuppe med pisket økologisk rømme og bålkokt kaffe til dessert.

16.-18. juli kl 19.00:
Meny: Vår prisbelønte Flatbiff av reinsdyrkalv med rotgrønnsaker og fløtesaus. Krydret rabarbrasuppe med pisket økologisk rømme og bålkokt kaffe til dessert.

23. juli kl 19.00 og 24.-25. juli kl 20.00:
Meny: Reinsdyrskav i fløtesaus med baconsurret rosenkål, tyttebær og potet. Krydret rabarbrasuppe med pisket økologisk rømme og bålkokt kaffe til dessert.

30. – 31. juli, og 1.august kl 19.00:
Meny: Ølbraisert reinsdyrskank med bønnecassoulet og fusionbakt selleripotet.

Krydret rabarbrasuppe med pisket økologisk rømme og bålkokt kaffe til dessert.

 

6.-8. august kl 19.00:
Meny: Vår prisbelønte Rørosviddas Perle, mørbrad av reisdyrkalv med kantarellsaus, smørbakte rotfrukter og saltbakte poteter.

Krydret rabarbrasuppe med pisket økologisk rømme og bålkokt kaffe til dessert.





Velg ønsket dato*